IZJAVA O PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA

Ova Izjava o pravilima privatnosti regulira način na koji „Minutica“, obrt za emocionalno osnaživanje prikuplja, koristi, održava i objavljuje podatke prikupljene od korisnika. Ova pravila o privatnosti odnose se na sve usluge koje nudi „Minutica“. Temeljna načela opisana su na ovoj stranici. Predlažemo da pročitate ovu Izjavu pažljivo kako biste razumjeli razloge i načine prikupljanja i korištenja Vaših osobnih podataka.

Obrt za emocionalno osnaživanje “Minutica” obvezuje se  čuvati privatnost osobnih podataka korisnika i klijenata, te će s istima postupati u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka, odnosno drugim primjenjivim propisima.

Obvezujemo se koristiti podatke isključivo u svrhu razumijevanja zahtjeva naših korisnika kao i razvijanja mogućnosti što kvalitetnijeg pružanja svih naših usluga. Također naglašavamo da smo ovlašteni na zahtjev tijela državne vlasti dostaviti podatke o korisnicima neovisno o odredbama u ovoj Izjavi o sigurnosti i privatnosti.

Identifikacijski osobni podaci

Osobni podatak je svaka informacija koja se odnosi na određenu fizičku osobu ili fizičku osobu koja se može odrediti. Konkretno, osobnim podacima smatraju se svi podaci kojima se utvrđuje identitet kupca (primjerice ime i prezime, e-mail adresa, adresa stanovanja i sl.).

Obrt za emocionalno osnaživanje „Minutica“ može prikupljati korisnikove osobne identifikacijske podatke na razne načine uključujući, ali ne ograničavajući se na posjetu web stranica, pretplatu na newsletter, otvaranje i čitanje e-mailova te druge aktivnosti, korištenje usluga i sredstava koja su dostupna na našoj web stranici.

Kolačići Web preglednika (cookies)

Kako bi posjet ovoj internetskoj stranici bio što ugodniji i funkcionalniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija, takozvanih cookies (kolačići).
Oni služe da bi web stranica radila optimalno i kako bi se poboljšalo vaše iskustvo pregledavanja i korištenja. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne.

Potpunu izjavu o kolačićima koja Vam omogućuje kontroliranje postavki kolačića nalazi se ovdje pod nazivom i poveznicom ovdje – Politika korištenja kolačića.

Prikupljanje, obrada i korištenje osobnih informacija

„Minutica“ će koristiti osobne podatke u svrhu što kvalitetnijeg pružanja svih usluga poput savjetovanja i edukacije, s ciljem što kvalitetnije komunikacije s korisnicima, kao i time da im se omogući pristup individualiziranim informacijama

Možemo prikupiti, obraditi i koristiti podatke naših korisnika u idućim situacijama:

-podatke koje dobijemo kada nas korisnici kontaktiraju putem kontakt obrasca, e-mail adrese ili telefonskim putem radi njihovih zahtjeva i pružanja naših usluga

– prilikom izdavanja zakonski ispravnih transakcijskih računa korisnicima
prilikom ispunjavanja pristupnica i/li ugovora prije početka ili za vrijeme izvršavanja neke od naših usluga                                     

-osobnim dolaskom korisnika u prostor obrta „Minutica“ radi korištenja naših usluga

Prava korisnika i brisanje osobnih podataka

U bilo kojem trenutku naši korisnici imaju pravo zatražiti brisanje svih ili dijela svojih osobnih podataka iz naše evidencije. “Minutica” će izbrisati osobne podatke za koje je traženo brisanje ako nisu nužno vezani za uslugu koja je ugovorena ili se izvršava. Brisanje podataka možete zatražiti e-mailom na adresu minutica.osnazilica@gmail.com

„Minutica“, obrt za emocionalno osnaživanje koristiti će osobne podatke samo u vremenu koje je nužno za ostvarenje određene svrhe, osim ako Općom uredbom o zaštiti podataka i/ili posebnim propisima RH ili EU nije određeno duže razdoblje, 


Područja na koja se odnosi ova Izjava
Ova Izjava odnosi se na:

Web stranicu: minutica-osnazilica.hr

Facebook stranicu: https://www.facebook.com/Kucica-Smirilica

Instagram stranicu:  https://www.instagram.com/kucica_smirilica/

Promjene u Pravilima o privatnosti

“Minutica” ima diskrecijsko pravo izmjene ovih pravila privatnosti u bilo kojem trenutku. Ta će promjena biti naznačena datumom na dnu ove stranice.

Vaše prihvaćanje uvjeta

Korištenjem ove stranice prihvaćate ova pravila. Ako se s njima ne slažete, molimo da ne koristite naše stranice. Vaše daljnje korištenje web stranica nakon objavljivanja promjena ovih pravila smatrat će se prihvaćanjem tih promjena.

Objavljeno 10.05.2022.